Boka marknadsplats

Marknadsknallare sökes till julmarknad

Den 3-4 december 2022, klockan 12.00-16.00 har vi vår traditionella julmarknad på friluftsmuseet Hägnan och söker nu marknadsknallare! I fjol kom över 9 000 besökare så försäljningen brukar vara god.

Marknadens fokus är hantverk. I miljön med våra gamla gårdar brukar arrangemanget få känslan av ett gammeldags julkort. Vi välkomnar dig som säljer hantverk, böcker, förpackade matprodukter och liknande.

Har du frågor om marknadsplatserna kan du mejla oss på hagnan@lulea.se.

Fakta om marknadsplatserna

Du kan boka plats utomhus eller inomhus i kallställda bodar och logar, med eller utan el. Vi ordnar marknadsstånd och bord. En marknadsplats hos oss med el kostar 800 kronor för två dagar och 700 kr utan el. Du kan enbart boka båda dagarna. Vi har två större platser som kostar 1000 kr. Egen skarvsladd och egen belysning som smälter in i miljön medtages.

Kom ihåg att marknaden är väldigt populär och antalet marknadsplatser är begränsade, så anmäl dig redan idag här nedanför!

Bokad plats:
Ni som har en bokad plats hittar kartan med numreringen nedan, det kommer även att finnas värdar på plats som visar er till rätt plats vid ankomst. Vid frågor, varmt välkomna att kontakta oss på hagnan@lulea.se

Varmt välkomna!

  • Länk kopierad!