Boka bagarstugan på Hägnan under vintern
För de som har genomfört Hägnans bakningskurs finns nu möjlighet att hyra Antnäsbagarstugan under vinterhalvåret (när det är snö på taket) för att baka bröd på egen hand.
För att boka bagarstugan måste du vara certifierad (två kurstillfällen för nya bagare anordnas per termin). Bokningen sker via vår hemsida under fliken "Boka", där bokningsbara tider och datum kommer att läggas upp under vintern
OBS! Tänk på att ni själva måste ta med er deg, mjöl, slevar och bakdukar
Detta finns i bagarstugan och ingår i hyran:
- Vattenkokare
- Decilitermått
- Degtråg
- Ved och tändstickor
- Kavlar (rundkavel och kruskavel)
- Gräddningsredskap (spjölk, fjöl och gräddspån)
- Mjölborstar
- Stålborstar för rengöring av kavlar
- Brandsläckare
- Städredskap (sopborste, dammsugare, skurmopp och hink i tvättstugan i personalhuset)
Kom ihåg att läsa bokningsbekräftelsen noga, där viktig information om nyckelkvittering och bokningsvillkor finns samlad
Vid frågor mejla hagnan@lulea.se
