För dig som har genomfört Hägnans bakningskurs finns nu möjlighet att hyra Antnäsbagarstugan under vintern för att baka bröd på egen hand.
För att boka bagarstugan måste du vara certifierad Hägnanbagare. För dig som är intresserad av detta men inte har gått kursen så anordnas 2-3 kurstillfällen per termin. Platserna är begränsade så kom ihåg att anmäla dig i god tid.
Här kan du läsa mer om Hägnans bakningskurs.
Detta ingår i hyran:
- Vattenkokare.
- Decilitermått.
- Degtråg.
- Ved och tändstickor.
- Kavlar (rundkavel och kruskavel).
- Gräddningsredskap (spjölk, fjöl och gräddspån).
- Mjölborstar.
- Stålborstar för rengöring av kavlar.
- Brandsläckare.
- Städredskap (sopborste, dammsugare, skurmopp och hink i tvättstugan i personalhuset).
OBS! Tänk på att du själva måste ta med dig deg och mjöl samt egna slevar och bakdukar.
Kom ihåg att läsa bokningsbekräftelsen noga, där viktig information om nyckelkvittering och bokningsvillkor finns samlad.